1. Щоб освіжити аромат мелених спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності тридцять секунд.
2. Якщо звернути черствий хліб в паперову серветку і прогріти його на повній потужності одну хвилину, хліб знову стане як свіжий.
3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти тридцять секунд на повній потужності.
4. Волоські горіхи легко очистити від шкірки, прогрівши їх у воді чотири - п'ять хвилин на повній потужності.
5. Апельсин або грейпфрут легко очистити від білої м'якоті, якщо їх прогріти протягом тридцяти секунд на повній потужності.
6. У мікрохвильовці легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів.
Викладіть її на паперові серветки і прогрійте на повній потужності дві хвилини. Під час прогрівання цедру потрібно перемішувати.
Після охолодження вона стає сухою і ламкою. Зберігайте сушену цедру в щільно закритому посуді.
7. Мікрохвильова піч допоможе видавити сік з лимона або апельсина практично до крапельки навіть при дуже товстої шкірці цитрусових. Прогрійте фрукти кілька хвилин в мікрохвильовці, дайте охолонути і ви з легкістю вичавите з них сік.
8. У мікрохвильовці можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики і горіхи.
9. Можна розтопити зацурований мед за 1-2 хвилини.
10. У СВЧ можна вибити в'ївшийся запах з обробних дощок - їх потрібно вимити, натерти лимоном і «просмажити» в мікрохвильовці.
Немає коментарів:
Дописати коментар